Våre produkter

Se vårt utvalg av produkter

Bibbi’s Beauty Center har produkter fra Matis, Priori og Chi. Alle produktene vi har er naturlige og inneholder planteprodukter som aloe vera og appelsinfrø. Vi bruker produktene når vi utfører behandlinger, og det er også mulig å kjøpe med seg hjem. Trenger du veiledning til hvilke produkter som passer til din hud eller ditt hår, kan vi også bistå deg med dette. 

Matis

Matis

Matis er en komplett, plantebasert hudpleieserie med nydelige ansikts- og kroppspleie-produkter av aller høyeste kvalitet. 

Produktene er basert på det beste naturen har å by på, som planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. De er også multiaktive, det vil si at det er mange ulike aktive ingredienser og effekter i ett og samme produkt. Matis legger vekt på delikate dufter og behagelige konsistenser. Priori

Maria Nila

Maria Nila er et nyskapende hårpleie-merke som tilbyr 100 % veganske og dyrevennlige produkter. Når du velger Maria Nila, velger du klima kompenserte, dyrevennlige & farge-bevarende hårpleie produkter produsert i Sverige. Maria Nila er en komplett hårpleieserie med  fokus på miljø & kvalitet som tilbyr alt fra Shampoo, conditioner og Styling produkter, samt et spennende utvalg farge kurer. Serien tilbyr også håndsåper, håndkremer og Duftlys. 

Priori

Priori

Vi er alle unike, og det er også huden vår. Priori er hudpleieprodukter basert på ny teknologi, med hudens identitet i fokus. Priori er intelligent hudpleie som gir huden det den trenger, akkurat når den trenger det. Hudpleien forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. De avanserte formuleringene er gjennomgående for alle produktene, både rens, serum, dag – og nattkrem. Med Priori sine produkter får du komplett hudpleie!

CHI

CHI

Alle hårprodukter fra CHI er varmebeskyttende, de er også forsterket med naturlig silke for optimal glans. Produktene passer til alle typer hår. CHI har alt fra hårpleieprodukter, til hårfarger, hårbørster og rettetenger. 

Camillen 60

Camillen 60

Camillen 60 er en pleieserie med kraft fra Kamille for hender og føtter. Meget bredt produktutvalg med naturlige virkestoffer utviklet spesielt for tørr og sprukken hud. Camillenproduktene er ikke testet på dyr. 

bareMinerals

bareMinerals

Som skaperen av CLEAN BEAUTY er bareMinerals en ekte original. For 25 år siden endret bareMinerals skjønnhetsindustrien med bare 5 rene mineraler. ORIGINAL Foundation SPF 15, som ble lansert i 1995, forvandlet livet til millioner av kvinner ved å tilby en foundation som faktisk var bra for huden. Gjennom jungeltelegrafen og ekte kjærlighet til merkevaren ble bareMinerals ledende innen skjønnhetsindustrien og er nummer 1 mineral foundations i USA* og Storbritannia** og den ledende mineral makeupserien i Norge.
Bibbis

Velkommen til vår unike salong!

Vi ønsker deg velkommen til vår unike salong med fokus på ro i sinn og sjel, hvor du kan unne deg litt ekstra luksus i hverdagen.