Bibbis beauty dag

Full dag

Sett av hele dagen og bad i luksus

Vårt motto er kunden i fokus, og vi ønsker å tilby skreddersydde pakker til deg som ønsker det lille ekstra. Sett av hele dagen og bad i luksus. Det er opp til deg hva som skal inngå i pakken, og hvor mange timer du ønsker å sette av. Det kan for eksempel være håranalyse, hodebunnsmassasje, klipp og farge. Eller hva med hudpleie, fotpleie og en avslappende massasje? Hvis du bestiller en personlig beauty-dag vil du også få servert mat og drikke. Dette er en dag med deg i fokus, den skal nytes! Kom deg unna kjas og mas, og ta en avslappende dag i landlige omgivelser. Dagen starter i det du går ut av bilen og blir møtt av tente lykter og et nydelig uteområde. Så kommer du inn i salongen med en hjemmekoselig atmosfære, hvor du blir møtt av behandlere med lang erfaring. Sett deg i stolen, len deg tilbake og nyt dagen. 

Tjenester

Hva inkluderer i pakken?

Det er opp til deg hva som skal inngå i pakken, og hvor mange timer du ønsker å sette av. Det kan for eksempel være håranalyse, hodebunnsmassasje, klipp og farge. Noen eksempler:

Frisør

Vårt ønske er å kunne hjelpe deg å få drømmehåret uavhengig av trender.

Massasje

Unn deg et avbrekk fra hverdagen i avslappende omgivelser med rolig musikk.

Hudpleie

Bibbi’s Beauty Center skreddersyr hudbehandlinger etter dine behov.

Personlig beauty-dag

Vårt motto er kunden i fokus, og vi ønsker å tilby skreddersydde pakker til deg som ønsker det lille ekstra.

Priser fra kr. 4500

Vi lager en perfekt pakke for deg

Disse pakkene er personlig og kan settes sammen akkurat som du vil. Ta kontakt for tilbud, så skreddersyr vi en perfekt beauty-dag!