Frisør

Bibbi’s Beauty Center

Frisør

Vårt ønske er å kunne hjelpe deg å få drømmehåret uavhengig av trender. Vi har fokus på hårhelse og gode frisyrer som fungerer til både hverdag og fest, slik at du kan oppleve hverdagslykke med ditt hår. Bibbi’s Beauty Center prioriterer personlig service over en rask klipp for en billig penge. Om du ønsker en lett stuss er det så klart rom for det også, men vi liker å sette av god tid til hver enkelt kunde. Vi tar oss gjerne tid til en behagelig hodebunnsmassasje, og servering av litt enkel mat og drikke.

Timen blir tilpasset dine behov og vi har kunden i fokus. Velvære er en viktig del av livet, og hos oss skal du kunne slappe av og kose deg. Vi tilbyr alle slags behandlinger, som klipp, farge, striper, balayage, extensions, permanenter, vask og føn samt styling.

Hvis du er usikker på hvilken behandling som passer best for ditt hår, tar vi gjerne en konsultasjon før timen for å finne ut hva som passer best for deg og ditt hår. Vi klipper både kvinner, menn og barn. 

Bibbis

Velkommen til vår unike salong!

Vi ønsker deg velkommen til vår unike salong med fokus på ro i sinn og sjel, hvor du kan unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. 

Bibbis Beauty Center

Noen av våre tjenester

Bibbi’s Beauty Center tilbyr både frisør, hudpleie, sminke, massasje og fotpleie/fotterapi.

Hudpleie

Bibbi’s Beauty Center skreddersyr hudbehandlinger etter dine behov.

Frisør

Vårt ønske er å kunne hjelpe deg å få drømmehåret uavhengig av trender.

Fotpleie og fotterapi

Hos oss vil du få en helhetlig behandling av føttene dine.

Massasje

Unn deg et avbrekk fra hverdagen i avslappende omgivelser med rolig musikk.