OM OSS

Søk

Kontakt oss

Hvor er vi

int_312014

I august året 1992 fikk Liv Birgit Skinstad Ile lokalene til det som skulle bli en lang reise inn i beauty bransjen. Den 1 september 1992 åpnet hun dørene til salongen som den gang het Bibbi’s beauty Salong, en liten salong på 45 kvm på et hjørne i Hunndalen. Hun var på dette tidspunktet en av de første i Norge til å utvikle et såkalt multikonsept bestående av hudpleie, fotpleie, massasje, og frisør, da ideen om dette kom fra London. Hun var på dette tidspunktet selvbetjenende av alle behandlingsformer salongen tilbydde og var også den første i Gjøvik området til å distribuere de Franske hudpleie produktene Decleor. Etterhvert ble det ansatt en Hudteraput og en massør i tillegg til Bibbi selv, og fire år etter åpningen av salongen, i 1996 tok salongen et kraftig steg videre og ble utvidet til et Beauty Center på 200 kvm. I takt med utvidelsene økte også personalet og behandlingstilbudene som etterhvert også inkluderte negledesign, profesjonell hair extension, babymassasje og medisinsk hudsliping, og Bibbi´s Beauty Center begynte å ta form slik vi kjenner det i dag.

I dag er Bibbi´s Beauty Center en bedrift med 7 ansatte, hvor kvalitet og service står i sentrum. Vi er kjent for vårt brede spekter av kvalitetsprodukter innen hår, hud, fot og makeup, samt et bredt behandlingstilbud, og ved løpet av de siste to årene har bedriften blitt en milepæl, da vi nå beveger oss inn i en periode hvor neste generasjon begynner å ta del i bedriften.

3 juni 2014 åpnet Bibbis Beauty Center i nyoppussede lokaler på Flatland, Bøverbru. For oss hadde dette lenge vært et ønske, nemlig å kunne bygge en salong akkurat slik vi har drømt om. Og i 2014 gikk drømmen i oppfyllelse, og nye Bibbis Beauty Center Flatland ble til! Vi har nå gleden av å ønske alle våre kunder velkommen til vårt helt nye salong konsept med fokus på ro i sinn og sjel, hvor du kan unne deg selv en “escape” fra hverdagen.

Velkommen til oss!