Søk

Kontakt oss

Hvor er vi

MAKE UP

Sminke er et eldgammelt fenomen som har eksistert like lenge som menneskene selv. Sminke har vært brukt for å uttrykke hvem man er som person, og det gjør det fortsatt den dag i dag. Alle har vi et forhold til sminke, og i dagens samfunn er makeup jungelen vanskelig å få oversikt over.

Vårt fokus er at du som kunde skal kunne føle deg trygg på de produktene du påfører din hud, og at du skal vite hvordan du lett få et godt resultat! Vi er derfor stolt forhandler av det 100 % natulige merket  i.d. BareMinerals!

172531-bareMinerals_byBE_logo-2008

BareMinerals er en komplett makeup serie basert på 100 % natulige mineraler som jobber med og ikke mot huden din. Ved bruk av mineral sminke vil du oppleve en sunnere hud som får puste, samtidig som du lett kan oppnå en naturlig vakker look, som fremhever gløden i din egen hud. I den siste tiden har BareMinerals utviklet seg til et globalt brand som har blitt svært populært. Deres siste nyhet er Ready serien, med compakte foundations, puddere, og øyeskygger. collage1

Det er ingen selvfølge for alle å kunne å sminke seg, og mange synes det er vanskelig. Da er det godt å vite at det finnes håp! BareMinerals har mange smarte pakkeløsninger hvor du kan kjøpe et StartKit, som gjør det enkelt for deg å komme i gang. Vi gir alltid ved kjøp av en slik pakke en grundig gjennomgang og opplæring i bruk av produktene. Alle våre ansatte har gjennomgått både basis og videregående kurs i BareMinerals produktene, og vi hjelper deg mer enn gjerne med tips og råd.

TIPS: for de som har lyst, så inviterer vi til en uforpliktende makeup konsultasjon med Olav Aleksander til den nette sum av 250,- kr. Dette er et mini kurs tilpasset deg, hvor han vil guide deg gjennom en helhetlig dag makeup, og lære deg hvordan DU kan oppnå gode resultater på egenhånd! 🙂 collage3

asdfndkslacollage 2

Kom innom oss for en hyggelig handel, Velkommen!