Søk

Kontakt oss

Hvor er vi

BIBBIS BEAUTY CENTER FLATLAND 2014

3 juni 2014 åpnet Bibbis Beauty Center i nyoppussede lokaler på Flatland, Bøverbru.

Dette ble en milepæl i historien til Bibbis Beauty Center som har holdt til i Hunndalen i 22 år. For oss hadde dette lenge vært et ønske, nemlig å kunne bygge en salong akkurat slik vi har drømt om. Og i 2014 gikk drømmen i oppfyllelse, og nye Bibbis Beauty Center Flatland ble til!

BBC flatland ute

I et snart 100 år gammelt hus har vi tatt i bruk de originale materialene, og skapt en salong med et spennende og harmonisk interiør som fint balanseres mellom gammelt håndtverk og moderne luksus.

stemning

I salongen finner man en rød tråd som går igjen i alle rom, og det er belysningen laget av originale Norges glass. Dette har vært med på å sette vår signatur på verket, og sette tonen for vårt konsept.

salong

Men det er ikke kun Norgesglassene som er originale. Vi har gjennom hele prosessen vært tydelige på vår miljøbevisste tankegang, og bruk av gamle materialer har vært med på å gjøre salongen til noe mer spesielt som man ikke finner andre steder. Vi har blandt annet slipet gamle speil som var brukt i salongen i Hunndalen for 20 år siden på nytt, og benker, hyller samt disk, er det Bibbi`s egen sønn som har stått for å lage. Disse har blitt produsert av gammelt treverk funnet på et sagbruk, hvor en naturlig, uhøvlet finish er beholdt.

produkter

Vi er stolte av å kunne invitere alle våre kunder til vårt nye salong konsept, hvor det er fokus på ro i sinn og sjel, og en avslappende “escape” fra hverdagen.

hudpleiefotpleiebaderom

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vårt nye Beauty Center på Flatland!

int_25